Alte proiectele ANOSR

Summer Camp

Summer Camp este o inițiativă de tradiție a federației în cadrul căreia cei mai activi membri ai organizațiilor studențești se reunesc pe perioada verii. În același timp, ei dezbat ideile viitoarelor proiecte ale organizațiilor și discută despre starea educației la momentul actual.

Proiectul include diverse ateliere și activități, se realizează întâlniri cu reprezentanții elevilor în vederea consolidării parteneriatului dintre cele două structuri, cu scopul a excela în reprezentarea intereselor studenților și elevilor din România.

Vision Camp AG

Vision Camp AG ANOSR este un eveniment dedicat membrilor din structurile de conducere ale organizațiilor membre și Biroului de Conducere al federației. Principalul scop al acestui eveniment a fost de a discuta rolul și activitatea federației și a organizațiilor studențești în diverse contexe. În cadrul unui Vision Camp se dezbate viziunea federației pe termen lung și evoluția mișcării studențești din România prin contribuția tuturor participanților. Totodată, în urma implicării active a membrilor din structurile de conducere ale organizațiilor membre, se abordează posibile viitoare campanii și demersuri la nivel de centre universitare care să se plieze pe nevoile studenților.

IDeA

IDeA sau Internal Debate ANOSR este un concurs de dezbateri în echipe, destinat organizațiilor membre, cu scopul de a le oferi un cadru prielnic în care să își valorifice creativitatea și abilitatea de a-și structura discursul și argumentele. Elementul inovativ al acestui proiect a constat în alcătuirea aleatoare a echipelor, fiind stimulată astfel interacțiunea în rândul membrilor din organizații studențești diferite, pentru a îmbunătăți coeziunea la nivel de federație.

ro_RO
Sari la conținut