ANOSR lansează apelul de înscrieri pentru Forumul Organizațiilor Studențești din România, ediția din 2024!

Publicat de dev_admin pe

ANOSR lansează apelul de înscrieri pentru Forumul Organizațiilor Studențești din România, ediția din 2024!

ANOSR lansează apelul de înscrieri pentru Forumul Organizațiilor Studențești din România, ediția din 2024!

 

Forumul Organizațiilor Studențești din România (FOSR) este cel mai mare și cel mai important eveniment național dedicat reprezentanților organizațiilor studențești, reunind anual peste 500 de tineri studenți, pe perioada a cel puțin 10 zile, timp în care se desfășoară dezbateri, sesiuni de formare, ateliere, sesiuni plenare, focus grupuri, sesiuni pentru dezvoltare organizațională și sesiuni de elaborare a strategiei ANOSR pentru mandatul următor.

 

Cea de-a 18-a ediție a Forumului Organizațiilor Studențești din România (FOSR), cel mai important eveniment anual al ANOSR, va avea loc în perioada 7-18 august 2024, la Suceava. Înscrierile se fac prin completarea acestui formular, până la data de 11 iulie 2024, ora 23:59.

Nu se percepe taxă de participare.

Toți participanții la FOSR 2024 vor avea cazarea și masa asigurate.

Persoanele care se înscriu la eveniment trebuie să aibă disponibilitatea de a participa la toate activitățile din program.

În cazuri personale speciale în care situația financiară nu permite acoperirea cheltuielilor de transport, participanții pot contacta Președintele ANOSR.

 

Sosirea la eveniment va avea loc în data de 7 august, iar plecarea de la eveniment în data de 18 august.

În acest an, proiectul este organizat cu sprijinul Asociației Studenților din Universitatea Suceava (ASUS) și cofinanțat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

***

Scopul proiectului constă în creșterea participării active a organizațiilor studențești în procesele decizionale cu impact asupra studenților, în calitate de factori generatori ai schimbării.

 

Proiectul oferă următoarele oportunități studenților voluntari din toată țara:

  • să facă schimb de bune practici

  • să participe la sesiuni de formare în domeniile de activitate specifice organizațiilor studențești  (managementul resurselor umane, atragere de fonduri, leadership și management organizațional, managementul proiectelor, relații publice, administrativ-contabil etc.)

  • să participe la ateliere sau sesiuni plenare pe teme de interes la nivelul întregii societăți

  • să elaboreze strategii și planuri de colaborare la nivel regional și să dezvolte idei de proiecte

ro_RO
Sari la conținut