Apel participanți Next Antreprenor

Publicat de dev_admin pe

Apel Next Antreprenor

Untitled-1-01

În data de 16 august 2022, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) va continua organizarea proiectului „Next Antreprenor”. Acesta își propune să aducă în prim-plan dezvoltarea cunoștințelor din domeniu antreprenoriatului în rândul populației tinere, cu precădere asupra studenților.

 

Prin implementarea acestui proiect se dorește cultivarea simțului și a spiritului antreprenorial în rândul tinerilor, facilitat de realizarea unor activități prin intermediul cărora tinerii participanți vor avea o privire de ansamblu asupra a ceea ce privește lansarea unui start-up, vor cunoaște oportunități la care pot apela și direcții pe care le pot urma în drumul lor spre reușită.

 

Lansăm astfel apelul pentru a doua serie de activități din cadrul proiectului, care vor aborda următoarele subiecte:

1. Identificarea nevoilor pe care le are o anumită regiune 

2. Utilizarea eficientă a resurselor de mediu 

3. Antreprenoriat social

4. Identificarea ideilor de start-ups

 

Grupul țintă al proiectului este format din studenți care provin din mediul rural sau orașe slab dezvoltate, precum și din studenți înmatriculați în centre universitare subdezvoltate. 

 

Ca finalitate a proiectului, în luna noiembrie vom organiza un concurs de idei de start-ups, iar mai multe informații despre această activitate, cât și despre întreaga desfășurare a proiectului, puteți găsi în Metodologia de desfășurare – Next Antreprenor: https://drive.google.com/file/d/17dyINzxd57gluJuHU-StmRwzSFhtTJMy/view?usp=sharing  

 

Sesiunile de formare se vor desfășura în format fizic, la Timișoara.

 

Înscrierea la proiect se poate face până luni, 8 august ora 23:59.

 

Formular de înscriere: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScD4E4CKdD_WK8rQF9nBYFE7p2xSPuE7MERyW4STTf0WUCJzA/viewform 

 

Proiectul „Next Antreprenor” este o inițiativă nouă a ANOSR, finanțată prin programul Corpului European de Solidaritate, Acțiunea Proiecte de Solidaritate.
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO