Câștigători Next Antreprenor – detalii aplicații

Publicat de dev_admin pe

Câștigători Next Antreprenor - detalii aplicații

În urma lansării concursului „Next Antreprenor” dedicat tinerilor pasionați de antreprenoriatul social,  au fost depuse 3 aplicații dintre care 2 au fost declarate câștigătoare. 

Prima aplicație primită pornește de la un plan de campanie de recrutare, prin oferirea modalităților de atragere a noilor voluntari în cadrul ONG-ului. Aplicanții își propun oferirea unor traininguri pentru membrii echipei de recrutare, promovarea entității în mediul online și oferă direcții de dezvoltare pentru un plan de afacere prin care entitatea comercializează produse de promovare atât online cât și offline precum materiale printabile și materiale grafice.

Cea de-a doua aplicație începe prin campania de recrutare prin care entitatea își propune atragerea unui număr aproximativ de 170 de studenți prin intermediul campaniei de recrutare, ce va avea loc atât în mediul online, cât și în mediul offline. Planul de afacere are ca obiectiv principal oferirea unor servicii de orientare și consiliere în carieră tinerilor din cadrul universităților din Cluj-Napoca astfel încât tinerii să își poată identifica locuri de muncă potrivite portofoliului profesional.

Ambele aplicații respectă modelul de structură oferit în anunțul de lansare al concursului și au ca temă centrală managementul resurselor umane, recrutarea și inducția noilor membri.

ro_RO