CCSS “Tei” rămâne la studenți și mai mulți bani pentru tabere – rezultatele discuției cu Ministerul Tineretului

Publicat de dev_admin pe

În urma întâlnirii de astăzi între structurile de și pentru tineret la nivel național și noul ministru al familiei, tineretului și egalității de șanse, Gabriela Firea, ANOSR a reușit să obțină confirmări cu privire la câteva revendicări esențiale pe domeniul tineretului.

În urma demersurilor ANOSR cu privire la menținerea Complexului Cultural Sportiv Studențesc “Tei” ca patrimoniu destinat studenților, ministrul a precizat faptul că CCSS “Tei” se va afla în subordinea noului minister, urmând ca zilele viitoare să fie emisă o Hotărâre de Guvern prin care va fi transferat de la Ministerul Sportului.

În plus, ca răspuns la solicitările făcute pentru Programul Național “Tabere studențești”, ministrul a confirmat că a propus majorarea bugetului pentru tabere studențești până aproape de suma cerută de ANOSR – aprox. 7,65 milioane de lei.

De asemenea, printre altele, va fi clarificată și eligibilitatea studenților din ani terminali la tabere și ministerul a propus creșterea bugetului alocat concursurilor de proiecte.

Salutăm asumările făcute în beneficiul tuturor tinerilor din România și sperăm că acestea se vor materializa cât de curând!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO