Concurs de idei Next Antreprenor

Publicat de dev_admin pe

Concurs de idei Next Antreprenor

Finalul anului 2022 aduce și ultima etapă din cadrul proiectului Next Antreprenor: concursul de idei de afaceri – o provocare și, în același timp, o oportunitate pentru tinerii pasionați de antreprenoriatul social.

În contextul impactului semnificativ pe care pandemia l-a avut asupra modului în care companiile și ONG-urile gestionează resursa umană, concursul va avea ca temă centrală managementul resurselor umane, recrutarea și inducția noilor membri ai unei entități.

Concursul este dedicat tinerilor (vârste cuprinse între 14 și 35 de ani), iar înscrierea la acesta se va realiza în echipe de câte 2-4 persoane. Fiecare echipă va transmite până la data de 31 decembrie 2022, ora 20:00, la adresa de email office@anosr.ro o aplicație de concurs. Corpul emailului va conține componența integrală a echipei, datele de contact ale membrilor acesteia și va menționa cine este reprezentantul echipei. Fiecare aplicație va primi un număr de concurs.

Echipele din care face parte cel puțin o persoană ce a participat la una dintre sesiunile de formare din cadrul proiectului Next Antreprenor, având în vedere specificul acestor sesiuni premergătoare și apartenența participanților la organizații studențești, vor construi aplicația de concurs sub forma unui plan de campanie de recrutare, cu aplicabilitate la nivelul unui ONG, dar și cu direcții de dezvoltare pentru un plan de afacere, care să pornească de la structura prezentată aici. Bineînțeles, aplicația poate fi dezvoltată utilizând structura extinsă, prezentată mai jos.

Concursul este deschis și tinerilor care nu au luat parte la sesiunile de formare desfășurate anterior, aceștia completând această aplicație tip.

Procesul de jurizare va fi finalizat până la data de 5 ianuarie 2023, clasamentul integral fiind afișat pe pagina anosr.ro (utilizând numerele de concurs comunicate odată cu înregistrarea aplicațiilor transmise). Cele 2 aplicații care obțin cele mai mari punctaje vor fi publicate pe pagina anterior menționată, fiind premiate cu vouchere în valoare de 500, respectiv 350 de euro.

Pentru nelămuriri sau detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa office@anosr.ro sau la numărul de telefon 0745353908.

Proiectul „Next Antreprenor” este o inițiativă ANOSR, finanțată prin programul Corpului European de Solidaritate, Acțiunea Proiecte de Solidaritate.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO