Sesiunea de formare a studenților evaluatori ARACIS – iulie 2024

Publicat de dev_admin pe

Sesiunea de formare a studenților evaluatori ARACIS - iulie 2024

În perioada 17-24 iulie 2024 va fi organizată, în format fizic, cu sprijinul Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), o sesiune de formare a studenților, în domeniul asigurării externe a calității în învățământul superior. Sesiunea are rolul de a le oferi pregătirea necesară în vederea dobândirii calității de student evaluator ARACIS și participării la misiunile de evaluare derulate de către agenție, dezvoltându-le cunoștințele în domeniu și stimulând creșterea implicării lor în acest proces.

În cazul în care participanții vor îndeplini criteriile de evaluare, aceștia vor fi introduși în Registrul Național al Evaluatorilor Studenți ARACIS (RNE-S) și vor putea participa la misiuni de evaluare externă a calității derulate de către agenție: evaluări ale programelor de studii universitare de licență, evaluări ale domeniilor de studii universitare de masterat, evaluări instituționale ale universităților, evaluări ale studiilor doctorale etc.   

Înscrierea pentru participarea la eveniment se face completând acest formular, până cel târziu miercuri, 3 iulie 2024, ora 23:59. Locurile sunt limitate, astfel încât participanții vor fi selectați pe baza aplicațiilor și a experienței în reprezentarea studențească. 

Acest tip de sesiune de formare este printre cele mai complexe derulate pentru studenți în sfera educațională, abordând elemente ce țin de managementul și calitatea învățământului universitar, astfel că se recomandă participarea unor studenți care au deja experiență în domeniul reprezentării studențești.  

Sesiunea se va desfășura în format fizic, în cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București (UNSTPB). Cazarea și masa pe perioada sesiunii de formare sunt asigurate de ARACIS, în campusul UNSTPB.

Acest proiect nu este însoțit de taxe de participare. De asemenea, menționăm că disponibilitatea participanților pe durata întregii sesiuni este obligatorie!

ro_RO
Sari la conținut