Sesiunea de formare a studenților evaluatori doctoranzi

Publicat de dev_admin pe

Sesiunea de formare a studenților evaluatori doctoranzi

Editabil ARACIS 2 [Recovered]-02

ANOSR organizează, în perioada 23-25 iulie în format online, o sesiune de formare a studenților în domeniul asigurării externe a calității în învățământul superior dedicată studenților doctoranzi, cu sprijinul Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS).

Aceasta are rolul de a asigura pregătirea necesară în vederea dobândirii calității de student evaluator ARACIS și participării la misiunile de evaluare derulate de către agenție, dezvoltându-le cunoștințele în domeniu și stimulând creșterea implicării lor în acest proces. 

În  cazul în care participanții vor îndeplini criteriile de evaluare, aceștia vor fi introduși în Registrul Național al Evaluatorilor Studenți ARACIS (RNE-S) și vor putea participa la misiuni de evaluare externă a calității derulate de către agenție în ceea ce privește evaluarea școlilor doctorale.   

Înscrierea pentru participarea la eveniment se face completând acest formular,  până cel târziu la data de 20 iulie 2021, ora 23:59. Locurile sunt limitate, astfel încât participanții vor fi selectați pe baza aplicațiilor și a experienței în reprezentarea studențească (cu alte cuvinte, vă recomandăm să completați cu răspundere formularul de mai sus).

Acest tip de sesiune de formare este unul dintre cele mai importante și mai complexe derulate pentru studenții reprezentanți, abordând elemente ce țin de managementul și calitatea învățământului universitar, astfel că se recomandă participarea unor studenți care deja au experiență în domeniul reprezentării studențești.  

Menționăm că acest proiect NU este însoțit de taxe de participare, iar cei selectați vor primi după finalizarea procesului de selecție o bibliografie ce va trebui parcursă înainte de sesiunea de formare.

Te așteptăm!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO