Comisia de Cenzori

Cenzor ANOSR 2021-2022 - Florina FECHETE-02

Cornelia-Florina
FECHETE

Cenzor

Florina este studentă în cadrul programului de studii universitare de licență și master integrat Arhitectură, al Universității Politehnica din Timișoara și programului de studii universitare de licență Istorie, al Universității de Vest din Timișoara.

 

Ea a activat local, în cadrul Asociației de la 4, reprezentând studenții Facultății de Arhitectură și Urbanism din postura de președinte, dar fiind și membru al Consiliului Facultății și Senat. Ea s-a implicat în mișcarea studențească de la nivel național prin poziția Vicepreședinte Relații Publice ANOSR în mandatul 2020-2021.

 

Florina este și Student evaluator ARACIS (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior).

0744 118 894
florina@anosr.ro
CV
Declarație neapartenență politică
Larisa DUMITROAEA

Larisa DUMITROAEA

Cenzor

Larisa este absolventă a programului de licență Comunicare și Relații Publice (Universitatea de Vest din Timișoara) și a programului de masterat Formarea Formatorilor (Universitatea din București). Aceasta și-a început drumul în mișcarea studențească cu Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara unde a avut rolurile de membru activ, coordonator de proiect și responsabil HR. A continuat ulterior cu ANOSR, ocupând pozițiile de membru al Comisiei Educaționale, Vicepreședinte Educațional și Secretar General. Larisa a fost, de asemenea, student evaluator ARACIS și student reprezentant în Consiliul Facultății, Senatul Universitar și Comisia de Etică din cadrul Universității de Vest din Timișoara.


Ulterior ANOSR, a fost implicată în Consiliul Tineretului din România, în calitate de 

Secretar General. În prezent, își desfășoară activitatea în cadrul Grupului PONT, unde se ocupă cu managementul proiectelor de tineret desfășurate de asociație.

0730 614 606
larisa@anosr.ro
ro_RO
Sari la conținut