Comisia de Cenzori

Irina
DUMA

Cenzor

Irina este student-doctorand în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, domeniul Inginerie mecanică. Parcursul ei în mișcarea studențească a început în 2016, alături de Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (OSUT Cluj), aceasta oferindu-i oportunitatea de a cunoaște ANOSR și de a realiza faptul că principiile federației sunt aliniate cu propriile principii de viață și ancorate în realitățile societății de astăzi. În ultimele două mandate a făcut parte din Biroul de Conducere ANOSR, din perspectivele de Vicepreședinte Educațional (2018-2019) și Vicepreședinte Relații Internaționale (2019-2020), ceea ce i-a lărgit orizonturile de cunoaștere și de implicare civică. Irina consideră că studenții reprezintă viitorul societății și că schimbarea este în mâinile lor – nu așteptați schimbarea, ci fiți parte din ea!

0741 206 393
irina@anosr.ro
Declarație neapartenență politică

Loredana Marina MATACHE

Cenzor

Loredana, absolventă a Academiei de Studii Economice din București, și-a început parcursul în mișcarea studențească în cadrul ASCIG – Asociația Studenților în Contabilitate și Informatică de Gestiune (2016 – 2019) și a continuat ulterior ca Vicepreședinte Financiar (2019 – 2020), iar în prezent Cenzor, în cadrul ANOSR. De asemenea, Loredana ocupă funcția de Fundraising Manager în cadrul unui ONG din domeniul educației.

„Pe lângă reprezentarea drepturilor și intereselor studenților, puterea exemplului oferită de fiecare voluntar ce se implică în mișcarea studențească reprezintă o contribuție importantă la consolidarea unor valori și principii pentru viitoarele generații. Experiența acumulată și perspectivele oferite de aceasta m-au determinat să mă implic în activități care au sens nu doar pentru mine, cât și pentru cei din jur.”
0768 501 890
loredana@anosr.ro
Declarație neapartenență politică
ro_RO