ANOSR lansează bootcampul Studenți pentru Alfabetizare Mediatică (SpAM)!

Published by dev_admin on

ANOSR lansează bootcampul Studenți pentru Alfabetizare Mediatică (SpAM)!

In period 14-17 martie 2024, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) va desfășura bootcampul din cadrul proiectului Studenți pentru Alfabetizare Mediatică (SpAM), into the Complexul Național Sportiv Izvoru Mureșului (județul Harghita).

Bootcampul este destinat studenților din cel puțin 4 centre universitare (Cluj-Napoca, București, Timișoara, Iași etc.), care, în urma parcurgerii sesiunile de formare, vor deveni ambasadori ai proiectului, urmând să desfășoare diverse acțiuni de informare și conștientizare a importanței alfabetizării mediatice, în comunitățile din care provin.

Sesiunile din cadrul proiectului vor cuprinde informații despre alfabetizarea mediatică, mecanisme de combatere a dezinformării and implicarea activă în influențarea deciziilor ce vizează studenții.

În cadrul proiectului se vor asigura cina de joi seară și mesele de prânz și cină pentru vineri și sâmbătă pentru toți participanții, precum și cazare.

Înscrierile se vor face prin completarea acestui formular până luni, 4 martie 2024, ora 23:59: https://forms.gle/ebip2nRUxE8cg2mm8.

După finalizarea perioadei de înscrieri, vom iniția procesul de selecție a participanților, pe baza răspunsurilor din acest și căutând să menținem un echilibru în ceea ce privește locurile dedicate tinerilor care provin din categorii dezavantajate, gender balance-ul și distribuirea echitabilă între centrele universitare. De asemenea, menționăm că este obligatorie participarea la toate activitățile din program, nu doar la sesiunile de formare.

Datele cu caracter personal înscrise în acest formular vor fi colectate și utilizate în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 (GDPR), doar pentru a oferi accesul la informațiile organizatorice ale proiectului SpAM.

Demersul face parte din proiectul „Studenți pentru alfabetizare mediatică” (SpAM), finanțat prin programul Corpul European de Solidaritate, Acțiunea Proiecte de Solidaritate.

#TuCreziCeVezi? #SpAM #ANOSR #ReprezentămViitorul #SolidarityCorps

en_GB
Skip to content