Recrutări pentru Comisia consultativă a studenților doctoranzi

Published by dev_admin on

Recrutări pentru Comisia consultativă a studenților doctoranzi

Dacă ești student doctorand și dorești să te implici în creșterea calității studiilor doctorale din România, te anunțăm că ANOSR redeschide apelul pentru Comisia consultativă a studenților doctoranzi

Această structură a fost creată cu scopul de a crește implicarea studenților doctoranzi în activitățile de reprezentare derulate de ANOSR care urmăresc respectarea drepturilor studenților doctoranzi și îmbunătățirea condițiilor de studiu, cercetare și trai ale acestora.

Care va fi rolul tău? Vei colabora cu Biroul de Conducere în stabilirea și derularea demersurilor ANOSR în sfera studiilor doctorale și a cercetării, pentru fundamentarea poziționărilor, rapoartelor și analizelor pe subiectele aferente. 

Pentru a te înscrie în comisie, există două criterii de eligibilitate: 

  • you must be a doctoral student at a higher education institution in Romania;
  • you cannot be a member of a political party.

Înscrierea se face completând acest formular (https://forms.gle/jnb2WsuG2QFpZhYh6) până în data de 14 aprilie 2024, în cadrul căruia, pe lângă răspunsul la întrebările propuse, ne vei atașa CV-ul tău și Declarația de neapartenență la un partid politic.

Selecția membrilor va fi realizată de Biroul de Conducere ANOSR în urma unui proces de recrutare distinct, bazat pe răspunsurile acordate atât în formularul de înscriere, cât și în cadrul unui interviu. 

Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi pe pagina de Facebook sau la adresa de email office@anosr.ro!

en_GB
Skip to content