Committee of Censors

Cenzor ANOSR 2021-2022 - Florina FECHETE-02

Cornelia-Florina
DATE

Censor

Florina is a student in the undergraduate and integrated master's degree program Architecture, of the Polytechnic University of Timișoara and the undergraduate program History, of the West University of Timișoara.

 

She worked locally, within the Association of 4, representing the students of the Faculty of Architecture and Urbanism from the position of president, but also being a member of the Faculty Council and the Senate. She was involved in the student movement at the national level through the position of Vice President of Public Relations ANOSR in the term 2020-2021.

 

Florina is also an evaluation student at ARACIS (Romanian Agency for Quality Assurance in Higher Education).

0744 118 894
florina@anosr.ro
CV
Declaration of non-political affiliation
Larisa DUMITROAEA

Larisa DUMITROAEA

Censor

Larisa este absolventă a programului de licență Comunicare și Relații Publice (Universitatea de Vest din Timișoara) și a programului de masterat Formarea Formatorilor (Universitatea din București). Aceasta și-a început drumul în mișcarea studențească cu Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara unde a avut rolurile de membru activ, coordonator de proiect și responsabil HR. A continuat ulterior cu ANOSR, ocupând pozițiile de membru al Comisiei Educaționale, Vicepreședinte Educațional și Secretar General. Larisa a fost, de asemenea, student evaluator ARACIS și student reprezentant în Consiliul Facultății, Senatul Universitar și Comisia de Etică din cadrul Universității de Vest din Timișoara.


Ulterior ANOSR, a fost implicată în Consiliul Tineretului din România, în calitate de 

Secretar General. În prezent, își desfășoară activitatea în cadrul Grupului PONT, unde se ocupă cu managementul proiectelor de tineret desfășurate de asociație.

0730 614 606
larisa@anosr.ro
en_GB