Semnalează o problemă

Te confrunţi cu o problemă în universitatea ta?

Unul dintre obiectivele ANOSR este de a sprijini studenții în rezolvarea problemelor punctuale pe care le întâmpină în universități pentru exercitarea drepturilor recunoscute acestora. 

Pe lângă toate demersurile legate de reprezentarea studenților la nivel national, de peste 20 ani oferim sfaturi studenților care ne contactează și îi reprezentăm în relația cu universitățile și cu Ministerul Educației, astfel încât drepturile acestora să fie respectate.

ANOSR a obținut de-a lungul timpului introducerea a numeroase drepturi în Legea educației naționale și în actele normative din sfera învățământului superior. După 5 ani de poziții, proteste și negocieri, Codul drepturilor și obligațiilor studentului, redactat de ANOSR,  a fost aprobat prin Ordinul ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului nr. 3666/2012 ca principalul act normativ care reglementează drepturile și obligațiile studentului la nivel național. 

Regăsești Codul drepturilor și obligațiilor studentului accesând butonul de mai jos. 

Dacă în vreo situaţie consideri că ţi-au fost încălcate drepturile, povesteşte-ne experienţa ta, iar noi te vom contacta pentru a te ajuta la fiecare pas!

ro_RO