Spațiu și participare pentru toți tinerii – Ajută-ne să realizăm acest obiectiv!

Publicat de dev_admin pe

Spațiu și participare pentru toți tinerii - Ajută-ne să realizăm acest obiectiv!

Dialog UE cu tinerii 2 - editabil-03

Ce fel de spații publice sunt necesare pentru tineri pentru a putea petrece timpul liber, pentru a-și împărtăși opiniile, pentru a se întâlni cu factorii de decizie și pentru a elabora proiecte relevante pentru ei? Sunt doar câteva întrebări adresate în cea de-a doua etapă a procesului de consultare organizat în cadrul celui de-al 8-lea ciclu al dialogului UE cu tinerii.

Această etapă include un sondaj online ce are drept scop colectarea punctelor de vedere ale tinerilor cu privire la obiectivul european de tineret nr. 9 – Spațiu și participare pentru toți. 

Tinerii reprezintă un pilon esențial al unei societăți durabile, drept urmare trebuie să ne asigurăm că toți beneficiază de dreptul de a participa la viața democratică, fapt care presupune eliminarea obstacolelor și crearea de oportunități egale. 

Cum putem crea punți între tineri și instituțiile publice? Spune-ne care este viziunea ta pentru a atinge acest deziderat prin completarea sondajului online, organizat în cadrul celui de-al 8-lea ciclu al dialogului UE cu tinerii. 

Urmărim să ne asigurăm că tinerii au acces la informații clare cu privire la chestiunile publice care îi privesc și să îi ajutăm să obțină competențele necesare pentru a înțelege și analiza critic aceste informații. Prin urmare, te invităm să completezi acest chestionar! Părerea ta contează!


Termenul-limită de completare a formularului este 15 iunie 2021.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO